{{ctrl.notification}}

ویزای چین

ویزای چین

 امروز برای شمایی که قصد سفر به چین را دارید راه ها و روش های ساده ای را معرفی خواهیم کرد و همچنین نرخ انواع ویزای چین را نیز برای شما توضیح می دهیم. بهترین راه برای اخذ ویزای چین سپردن این کار به متخصصین این کار است چون برای گرفتن ویزای چین نیازی به حضور شخص و مصاحبه در سفارت چین نیست بنابر این شما با راحت ترین روش مکن می توانید در اصفهان ویزای خود را بگیرید.

در هر صورت قبل از مراجعه به سفارت می بایست، دو نسخه از فرم تقاضای ویزا را پر کنید. سپس فرم ها و سایر مدارک لازم را به دفتر کنسولی چین تحویل دهید. بعد از تایید مدارک و فرم ها می بایست آنها را به سفارت چین ارائه دهید، افیسر سفارت چین بعد از بررسی پرونده شما اگر نقص یا ایرادی مشاهده نکند؛ اقدام به صدور ویزا خواهد کرد.

ویزای چین

ویزای چین به چند دسته تقسیم می شود که برای گرفتن هر کدام شما نیاز به مدارک متفاوتی دارید.

به عنوان مثال برای گرفتن ویزای تحصیلی چین، شما نیاز به گواهی پذیرش تحصیلی، مدارک تحصیلی، گواهی عدم سوپیشینه و گواهی که نشان دهد توانایی پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل در چین را دارید را به سفارت تحویل دهید.

علت اصلی دریافت ویزای تحصیلی چین، بالا بودن سطح کیفیت مدارس و دانشگا ها، فراهم بودن انواع وسایل مورد نیاز و اهمیت بسیار زیادی است که به دانش آموزان و دانشجویان می دهند.

یا به عنوان مثال گرفتن ویزای ترانزیت چین، ویزای ترانزیت ویزایی است که برای اسفتاده از کشور چین به عنوان منتقل کننده شما از کشوری به کشور دیگر است. برای این امر شما می بایست ویزای کشور مقصد و بلیط مقصد را به همراه داشته و سپس اقدام به گرفتن این نوع ویزا کنید.

یا برای گرفتن ویزای توریستی چین می بایست به صورت زیر اقدام کنید:

برای ورود به چین می‌توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد. به طور معمول صدور هر یک از انواع ویزای چین به مدت چهار روز کاری طول می‌کشد. البته این پروسه برای ویزای اکسپرس (فوری) دو تا سه روز کاری است.البته لازم به ذکر است بررسی، تایید و اخذ ویزای توریستی چین حدود ۷ روز کاری به طول می انجامد.

 

نرخ ویزای توریستی چین :

انفرادی عادی: 130 دلار ( یک هفته کاری )

انفرادی فوری: 160 دلار ( چهار روز کاری)

انفرادی تاپ ارجنت :200 دلار ( دو روز کاری)

یکی دیگر از انواع ویزاهای چین ویزای اقامت دائم یا ویزای نوع D می باشد.

این ویزا برای افرادی که قصد اقامت در چین برای همیشه را دارند استفاده می شود.

البته که گرفتن ویزای اقامت دائم چین راحت نیست و حداقل یکی از شرایط زیر را باید داشته باشید.

  • کارشناس حرفه ای که دارای پست مهم و حساس در خصوص ترویج توسعه اقتصادی ،علمی و فن آوری در چین باشد.
  • کار برجسته ای در چین انجام داده باشد.
  • سرمایه گذاری مستقیم در این کشور بیش از 500000 $ دلار
  • افرادی که خانواده ای مثل پدر یا مادر یا فرزند در چین داشته باشند.

البته که هزینه زندگی در چین بیشتر از زندگی در ایران است چون ارزش پول کشور چین به یوان و پول ایران به ریال است و هر یوان برابر 530 تومان می باشد، و در کل هزینه زندگی در چین 19.56% بیشتر از هزینه زندگی در ایران است.

ویزای چین

هزینه زندگی در چین به شرح زیر می باشد:

قیمت یا هزینه اجاره خانه در چین

اجاره ی ماهانه

  • آپارتمان ( 1 خوابه) در مرکز شهر   4،455.63 یوان
  • آپارتمان ( 1 خوابه) خارج از مرکز   2،418.47 یوان
  • آپارتمان ( 3 خوابه) در مرکز شهر   10،096.07 یوان
  • آپارتمان ( 3 خوابه) خارج از مرکز    4،677.75 یوان

 

 

هزینه ی خرید آپارتمان

  • قیمت خرید هر متر مربع آپارتمان در مرکز شهر     45،104.22 یوان
  • قیمت خرید هر متر مربع آپارتمان خارج از مرکز    21،857.04 یوان

البته شما می توانید ارزان ترین نرخ ویزای چین را از سایت ما دریافت کنید.

همچنین هزینه های دیگری مانند زیر برای شما پیش رو هست:

تسهیلات زندگی ( ماهانه)

 

  • هزینه های اصلی ( برق، وسیله ی گرمایشی، آب، خاکروبه) برای آپارتمان 85 متر مربع    346.92 یوان
  • پرداخت تعرفه ی 1 دقیقه مکالمه ی داخلی موبایل ( بدون تخفیف یا طرح ها) 0.27 یوان
  • اینترنت ( 10 مگابایت پیکسل، داده های نامحدود، کابل/ ADSL  112.81 (یوان

حقوق ها و دستمزد ها نیز به شرح زیر می باشد:

حقوق و دستمزدها در چین

  • میانگین دستمزد مصرفی ماهانه ( پس از مالیات)    6،239.03 یوان
  • نرخ سود رهنی به درصد (%)، سالانه 5.75

ویزای چین

  • ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین
  • ویزای تجاری (F) برای بازدید، تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن‌آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.
  • ویزای دانشجویی (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.
  • ویزای کار (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می‌شود.
  • ویزای خدمه (C) برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی و… جهت ورود به چین صادر می‌شود.
  • ویزای روزنامه نگاری (j-1) (j-2)
  • (J-1) : ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان صغیروی صادر میشود.
  • (J-2) : ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.
  • ‌ ویزای ترانزیت (G ) برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر می‌شود در شرایطی که متقاضی به مدت بیش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چین اقامت دارد یا مجبور به ترک فرودگاه است.
  • اقامت دائم (ویزای D) جهت شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است، صادر می‌شود.
  • ویزای توریستی ( L) برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می‌شود.

و در اخر برای اخذ ویزای چین در اصفهان، بهترین راه مراجعه به کارشناسان ما برای گرفتن ویزای چین است.

 

سفر هزار کیلومتری با یک قدم شروع می شود.

                                                                                       لائوتسه

date_range شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ remove_red_eye 205 بازدید favorite_border 0 chat 3
ثبت نظر
chat 3
رضا بیاتی :

سلام تور گوانجو از اصفهان هم دارید؟

حسن ملکی :

سلام هزینه ویزای چین در اصفهان چقدر هست؟

مریم قدسی :

سلام برای ویزای چین نیاز به حضور خود مسافر برای انگشت نگاری مانند سفارت خانه های اروپایی هست؟